Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Mattenklopper - 25 December 2012

Het is me wat met al die jaarlijstjes. Aan de ene kant heb je platen die je al in Januari hebt leren kennen maar in December al weer een gedeelte van hun glans verloren hebben en daarom niet op je lijstje komen. Aan de andere kant heb je platen die je pas in December hebt leren kennen en die dan nog niet voldoende ingewerkt zijn om al op je lijstje te komen. En dan heb ik het nog niet eens over al die platen waar je 1, 2 of misschien wel 30 jaar te laat bent. Of van die platen die maar heel kort maar wel heel heftig belangrijk voor je zijn geweest.

Kortom, ik ga het heel anders doen. Ik begin aan een continue lijstje waarvoor maar twee criteria gelden: 
  • als ik zin heb om een plaat erop te zetten dan zet ik 'm erop
  • als ik zin heb om een plaat eraf te halen dan haal ik 'm eraf

Verder trek ik me niks aan van genres en jaartallen. Ook het aantal platen is niet interessant, liever één zevenklapper dan zeven rotjes om maar even in eindejaars termen te blijven. En de frequentie waarmee de lijst wordt bijgewerkt is ook volkomen vrij. Alles tussen één keer per dag tot één keer per jaar is prima zolang er bij een update maar iets te melden is.

Nou, kan het nog simpeler? Dacht het niet en daarom leen ik het logo van het "Simplisies verbond" maar even voor dit blog, en dit allemaal onder de noemer:

"Geniet met vlag en wimpel maar hou het simpel"

Startpunt is het jaarlijstje van 2012 met wat kleine aanpassingen. Zo vind ik bijvoorbeeld die plaat van "Accept" nog steeds prachtig maar die mag er nu wel af. En Kaipa en Echolyn mogen er inmiddels wel bij.

 

Carlos Vives -El Rock De Mi Pueblo 

 

Echolyn - Echolyn
 

Galahad - Beyond The Realms Of euphoria
 

Headspace - I Am Anonymous
 

Heart Of Cygnus - The Voyage Of Jonas

 

 

 

 

 

Illumion - The Waves

I and Thou - Speak

Joe Bonamassa - Driving Towards The Daylight

Jolly - The Audio Guide To Hapiness (part 1)
 

Kaipa - Vittjar
 

Mangala Vallis - Microsolco
 

Mystery - One Among The Living/The Wiorld Is A Game
 

Navarone - A Darker Shade Of White
 

OSI - Fire Make Thunder

Pendragon - Passion
 

Philip Glass - The Essential Philip Glass

RPWL - Beyond Man And Time

Subsignal - Beautiful and Monstrous/Touchstones

Wintersun - Time I


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion