Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Gerard's lijstje - Accept - The Rise Of Chaos


Bij Accept stapte ik weer in toen ik ze in 2012 zag optreden op Paaspop in Schijndel. Met Frank Tornillo lijkt Accept aan een tweede jeugd begonnen te zijn. In 2012 was "Stalingrad" - het tweede album in deze bezetting - net uit. Dit album en voorganger "Blood Of Nations" vielen me heel erg mee. Sterker nog, "Stalingrad" heeft maandenlang tussen mijn favoriete platen gestaan.
 
Nu is nummer 4 "The Rise Of Chaos" uit. Valt er nog iets verrassends over te melden? Nee, eigenlijk niet: gooi die vorige drie in een blender en je krijgt dit. Dat is geen garantie dat ik het dan ook een goede plaat ga vinden. Maar nu wel. Een hele goeie zelfs. 
 
Gerard's lijstje t.t.v. deze momentopname:

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion