Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Gerard's lijstje - Jimmy LaFave - Austin Skyline


Deze man leerde ik vlak na zijn dood op 21 Mei j.l. pas kennen. Dat had slechts zijdelings met z'n overlijden te maken. Ik werd namelijk getriggered door een afspeellijstje waarop hij stond. En dát had met z'n overlijden te maken
Maar goed, het gaat om de muziek:
Waar te beginnen? Je luistert eens een best-off en je leest eens wat en zo kwam ik uit bij dit album uit 1992. Hartstikke mooi en soms ook behoorlijk intiem. Sommige nummer zijn mét publiek in de studio opgenomen wat het een soort 'Twee Meter Sessies' sfeertje meegeeft. Dit nummer is daarvan een mooi voorbeeld:


 
Gerard's lijstje t.t.v. deze momentopname:

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion