Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Gerard's lijstje - Lonely Robot, The Big Dream

Een bezig baasje die John Mitchell. Tot voor kort altijd in dienst van anderen in groepsverband. En zelfs toen hij het tijd vond om iets voor zichzelf te gaan doen ging dat niet onder zijn eigen naam maar als "Lonely Robot".
Zijn kwaliteiten als gitarist staan buiten kijf. Zijn kwaliteiten als (mede-)componist evenmin. In de bands en projecten waarin hij tot nu toe opereerde werkte hij met niet de minste zangers en zangeressen samen. Nu zingt hij zelf. En dat doet hij zeer verdienstelijk. Sterker nog, ik val helemaal voor dat licht hese stemgeluid en het is zeker een verademing tussen wat ik de laatste tijd aan vocaal gestuntel om mijn oren heb gekregen. En het past ook perfect in de muziek van Lonely Robot. Die muziek is namelijk degelijk en niet zo heel erg bijzonder. Hetzelfde geldt voor zijn gitaarwerk en vocale kwaliteiten. Maar tel het bij elkaar op en er komt een prachtplaat uit. Dat vond ik van de eerste eigenlijk ook al maar zeker van deze tweede. Daar heb ik trouwens wel wat tijd voor nodig gehad om me dat te realiseren maar gelukkig heb en neem ik die tijd.  Er zijn genoeg platen waar ik nog véél langer over doe - een jaartje of 30 bijvoorbeeld - dus dan is een paar maanden nog best snel.
 
Gerard's lijstje t.t.v. deze momentopname:

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion