Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Gerard's lijstje - Machine Head, The Blackening


Eind jaren '70/begin jaren'80 luisterde ik heel veel hardrock. Maar tweede helft jaren '80  verloor het mijn interesse. Zo heb ik de opkomst van Metallica nog wel gevolgd maar bijna alles wat daarna kwam - waaronder bijvoorbeeld Slayer en Pantera - ging helemaal langs me heen. Maar daar kwam een paar maanden geleden alsnog verandering in. Een van de bands die ik destijds helemaal links liet liggen maar onlangs alsnog oppikte was Machine Head. Al luisterend besef ik trouwens dat ik het destijds waarschijnlijk niks gevonden zou hebben maar inmiddels ben ik wat ouder (maar niet wijzer) en kan het mijn goedkeuring ruimschoots wegdragen, al is deze CD dan weer helemaal niet zó oud; maar 16 jaar namelijk!
 
En voorlopig is dit mijn favoriete track:


 
Gerard's lijstje t.t.v. deze momentopname:

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion