Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Gerard's lijstje - OSI, Blood


Gelegenheidsband OSI (office of Strategic Influence) leerde ik kennen in 2012 middels het album "Fire Make Thunder". Ik was verkocht. Die mix van metal, elektronica en ambient is - zeg maar - helemaal mijn ding. Ik werd getipt om zeker ook de voorganger(s) te checken. Omdat de persoon in kwestie altijd gelijk heeft deed ik dat. Nou, het eerste album uit 2003 is heel aardig maar zeker niet meer dan dat. 
Maar deze derde uit 2009 is een topper. Iets meer ambient dan FMT zoals bijvoorbeeld in "Terminal". Ook mooi met die toetsengeluiden die klinken alsof ze onder water opgenomen zijn. Vlak ook de zeer herkenbare drums van Gavin Harrison niet uit.


 
Gerard's lijstje t.t.v. deze momentopname:

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion