Hemispheres
Abonneren

Abonneren op nieuwe artikelen

Reacties
Gerard's lijstje - Threshold & Styx


Threshold - Legends Of The Shires
Er zijn wat zaken veranderd bij Threshold. Maar ze hebben niet ineens een heel ander recept gehanteerd, op z'n hoogst is de mengverhouding wat gewijzigd. Wat meer progrock en wat minder catchy. 
 
Grootste verandering is vervanging van zanger Damian Wilson door zanger Glynn Morgan. Dat komt mij niet slecht uit want Damian is een goeie zanger maar bij mij begon zich een vorm van 'Damian Wilson Moeheid' te manifesteren. 
GM is meer een rockzanger en minder een 'galmer' dan DW. Ik vind het mooi.
 
Ook is gitarist Pete Morten vertrokken maar dat valt een stuk minder op.

Styx -The Mission
Ik verwachtte weinig van van een nieuw album van Styx, een band die ik in de jaren '70 geweldig vond met het door mij 'superkwartet' genoemde kwartet "Equinox" ,"Crystall Ball", "The Grand Illusion" en "Pieces Of Eight" maar daarna was het voor mij over. En een soortgelijke oefening vorig jaar door tijd- en soortgenoten Kansas stelde mij nogal teleur.
 
Maar Styx kreeg wél voor elkaar wat Kansas niet voor elkaar kreeg. Nu zou ik kunnen stoppen, en dat doe ik dan ook.
 

 

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Diverse linkjes
Oud weblog Millstreet Blues

Mijn Facebook pagina

Website Bon Scotch

3 Horns music Site van m'n broer Hans, componist, arrangeur, dirigent en muziekdocent

HBL Fotografie Hannie Berkers, schoonzus, fotografe

BLAST Blues Promotion